SUMMER VIBES

 

Inmiddels zitten er al een aantal workshops ‘watercolor botanicals’ op en waren ze stuk voor stuk een groot succes, met veel enthousiaste mensen en een hoop gezelligheid.
Ik heb met veel plezier en overgave mijn kennis over aquarel gedeeld en al een hele groep mensen enthousiast mogen maken voor dit mooie medium.
Het geeft zoveel voldoening om te zien dat er na het nodige oefenen al zoveel mooie dingen ontstaan  en te horen dat er er dan enthousiast geroepen wordt: Hey het lukt! of hey, ik begin het door te krijgen!
Daar kan ik echt enorm blij van worden!

Tijdens de workshop maak ik ook ruim de tijd voor de basis technieken en laat ik veel verschillende technieken ‘live’ zien, zodat je meteen het resultaat kunt zien van de acties die je onderneemt met aquarel.
En je gaat er ook zeker zeker zelf mee aan de slag tijdens de workshop.
Een juiste basis met dit medium geeft je zoveel meer vrijheid om verschillende onderwerpen te schilderen.
Uiteraard wordt de focus in de workshops gelegd op de botanische bladeren en takken etc. maar als je eenmaal de basistechnieken onder je knie hebt en vooral ook begrijpt zul je ook snappen dat deze technieken overal in terug zullen komen en je dit alleen maar leert door te doen.

Gewoon de penseel oppakken en gaan met de verf!
En lekker veel oefenen is natuurlijk alleen maar leuk.

Nu hoor ik je denken, ja maar jij kan al zoveel dingen schilderen en het ziet er altijd zo mooi uit enzo…
Over dat laatste ben ik het als echte perfectionist zeker niet altijd eens hoor haha en de enige reden dat ik inmiddels al het een en ander prima op papier heb gekregen is door veel te doen en juist ook fouten te maken!

Juist van die fouten leren je zoveel, vergeet dit niet!
Als alles ineens allemaal goed zou gaan dan is de lol van het imperfecte er ook meteen af en niets is leuker dan vooruitgang zien in je werk.
Dus geef zeker niet op als het in het begin niet altijd lukt.
Zie het al een proces waar je doorheen gaat en elke keer vul je je rugzakje weer een beetje aan en zal het een stukje veter gaan.

Het einddoel is mooi als er uiteindelijk iets gaafs op papier staat wat je trots inlijst en ophangt, maar de weg ernaar toe is even zo belangrijk.

 

That said, heb ik besloten om juist in de zomer een extra lange workshop te gaan geven! Voor de zomerse vibe zal ik me meer gaan richten op de tropische bloemen en planten, maar vooral ook juist om nóg meer tijd vrij te kunnen maken voor het allerbelangrijkste: de basis technieken!

 

En weet je wat het allerleukste is? Het kost je niets meer! je betaald gewoon dezelfde prijs.

Dus wil jij hier ook graag bij zijn en je creatieve kant verder ontwikkelen of even flink wakker schudden?
Geef je dan snel op, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

http://allthingselysian.com/product/workshop-watercolor-botanicals-11-augustus-2018/

Zie ik je daar?

X Stéphanie

PS: Deel je werk met mij via de hashtag #paintwithelysian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *