Atelier Modern Calligraphy

Yesss!

We gaan van start met de workshops bij All Things Elysian!
Al een tijdje wil ik heel graag workshops gaan geven.
Ik heb dit in het verleden heel veel gedaan met make-up workshops (ik ben zoals je wellicht wel weet van origine make-up artist en doe dit al 17 jaar) en heb het altijd heel erg leuk gevonden om al mijn ervaringen en technieken over te kunnen brengen naar andere mensen.

Inmiddels ben ik al een aantal jaar bezig met het leren en verder ontwikkelen in kalligrafie en moderne kalligrafie
Het is heerlijk om lekker creatief bezig te kunnen zijn, je gedachten even te verplaatsen en nieuwe dingen te leren, daarom wil ik dan ook niets liever dan deze mooie vorm van ambachtelijke schrijfkunst aan jou leren!
Waarom? nou, in de eerste plaats gewoon, omdat het leren van moderne kalligrafie in mijn eigen ervaring en beleving  een heerlijke bezigheid is.
Ik word er zelf altijd er rustig van om te zien hoe de inkt weer van dun naar dik en weer van dik naar dun uit mijn pen vloeit in sierlijke vormen.
Je hoofd even leeg maken, simpelweg met  pen, inkt en papier is echte een fijne creatieve uitlaatklep.
En helemaal als je daarmee ook nog iemand anders blij kunt maken, in de vorm van een mooie quote aan de muur, een kleine krabbel op een kaart, of een lief berichtje aan een cadeautje met mooie sierlijke letters.
En ook gewoon omdat het veel plezier kan brengen. En dat gun ik jou ook!

De meesten van ons hebben allemaal een druk leven, gezin, werk, sport en andere bezigheden die onze tijd opslokken.
En dingen zoals je gezin zijn in mijn ogen altijd het belangrijkste en horen ook zeer zeker op de eerste plek te staan, maar hoe heerlijk is het als je even met een paar vriendinnen of gewoon lekker in je eentje, tijd vrij kunt maken om iets nieuws te leren en lekker creatief bezig kunt zijn en je gedachten even kunt verzetten van de reguliere zaken in je leven.
En dan hoor ik je nu denken, ja maar ik vind dat ik niet zo’n geweldig handschrift heb, dat kan ik vast helemaal niet!
Niets is minder waar. Als je kunt schrijven, kan je kalligraferen. Met de juiste basistips en wat aanmoediging gaat het jou ook lukken!

En nu is het dan eindelijk zo ver. Ik heb er superveel zin in om lekker van start te gaan hiermee en nieuwe mensen te ontmoeten die ik mijn mooie ambacht kan gaan leren.
Wat gaan we dan doen? Allereerst ga ik starten met het geven van workshops op toffe lokaties in mijn regio. Ik vind sfeer en ambiance dan ook heel belangrijk en wil graag op plekken zijn die ook zeker dat fijne gevoel over kunnen brengen en wellicht ook jou wat extra inspiratie kunnen geven voor tijdens de workshop.

Daarnaast ga ik ook workshops À La Maison geven.
Ja, ja je leest het goed! workshops aan huis precies het zelfde als op een lokatie, maar dan aan jouw eigen keukentafel!
Want er is niets leukers dan lekker in je eigen omgeving kalligrafie te gaan leren samen met lieve vrienden/familie.
De ingrediënten hiervoor zijn simpel: We spreken samen een datum af wanneer je de workshop wilt plannen, jij zorgt ervoor dat de groep mensen compleet komt. (min. 5/max. 10 personen)
Ik zorg voor de materialen en de tekst en uitleg en dat samen gehusseld met lekkere drankjes en hapjes die jij verzorgd hebt en een hoop gezelligheid, hebben we de juiste ingrediënten voor een toffe tijd samen waarin jullie nieuwe dingen gaan leren.
Ik kan niet wachten!
Voor meer info, kijk op Let’s shop

See you
‘À la Maison’ of op een andere toffe lokatie!

-X- Stéphanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *